Grill guru large nieuwe top vent Smokeware RVS chimney Cap

Xtrmbbq is mega fan van de grill guru kamado bbq large. Het is een betaalbare bbq, goede prijs kwaliteitsverhouding en wat betreft de maten van roosters en dergelijk goed uitwisselbaar met bekende merken als The Basterd, Green Egg en Kamado Joe.
Als we dan toch kritisch mogen zijn op de kamado dan is het de top vent. Deze is nu na 3 a 4 seizoenen een groot deel van de coating kwijt en daardoor gaan roesten. Hiervoor is echt een perfecte oplossing de topvent van smokeware. Zelf heb ik hem gekocht bij https://www.probbqshop.nl/ Smokeware RVS chimney Cap let bij het bestellen op de dropdown dat je daar Grill Guru Large aan klikt.

Naast de perfect bescherming zorgt deze top vent er ook voor dat er geen regen in de kamado komt als hij buiten staat, tijdens het open en dicht doen van de kamado dat het schuifje niet verplaatst of volledig open valt en keurig op z’n plek blijft staan en vervolgens super nauwkeuring op temperatuur blijft staan. Het is even een investering van zo’n 65 euro maar dan heb je naar mijn mening echt waar voor je geld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *