Camembert op de bbq

Hier is een recept voor Camembert op de barbecue:

Ingrediƫnten:

  • 1 ronde Camembert kaas
  • klein beetje gemalen chili kruiden
  • 1 tl kruiden naar keuze (bijvoorbeeld tijm of rozemarijn)
  • vers brood, om te dienen

Instructies:

  1. Verwarm de barbecue tot laag-medium. 120-150 graden
  2. Verwijder de verpakking van de Camembert kaas en maak de bovenkant van de kaas iets boller met een mes, zodat de rozijnen erop kunnen worden gespreid.
  3. Meng de rozijnen en kruiden in een kom.
  4. Verdeel het rozijnen over de kaas.
  5. Leg de Camembert kaas in een stevige, gesloten aluminiumfolie en vouw de randen op, zodat de kaas is ingepakt.
  6. Leg de Camembert kaas op de barbecue en laat hem ongeveer 15-25 minuten bakken, totdat de kaas zacht is en het rozijnen goudbruin is.
  7. Serveer de Camembert kaas direct uit de folie met vers brood om te dippen.

Enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *