Hier is een recept voor Camembert op de barbecue:
Ingrediƫnten:
- 1 ronde Camembert kaas
- klein beetje gemalen chili kruiden
- 1 tl kruiden naar keuze (bijvoorbeeld tijm of rozemarijn)
- vers brood, om te dienen
Instructies:
- Verwarm de barbecue tot laag-medium. 120-150 graden
- Verwijder de verpakking van de Camembert kaas en maak de bovenkant van de kaas iets boller met een mes, zodat de rozijnen erop kunnen worden gespreid.
- Meng de rozijnen en kruiden in een kom.
- Verdeel het rozijnen over de kaas.
- Leg de Camembert kaas in een stevige, gesloten aluminiumfolie en vouw de randen op, zodat de kaas is ingepakt.
- Leg de Camembert kaas op de barbecue en laat hem ongeveer 15-25 minuten bakken, totdat de kaas zacht is en het rozijnen goudbruin is.
- Serveer de Camembert kaas direct uit de folie met vers brood om te dippen.
Enjoy!